Douchevloeren

Wanneer u uw badkamer gaat renoveren, dan denkt u wellicht eerst aan uw badkamermeubel, uw bad en uw toilet. Echter is het ook raadzaam om aandacht te besteden aan uw douchevloer. Geba laat u graag zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op dit gebied.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van douchevloeren?

Drempelloos douchen is dé trend van dit moment. Een douchevloer die naadloos aansluit op de rest van de badkamervloer creëert een moderne, stijlvolle look, zeker in combinatie met de juiste douchewanden. Om dit te realiseren zijn wel ervaren en vakkundige handen vereist. Gelukkig staat het team van Geba klaar om bij u een vlakke douchevloer te installeren! Uiteraard zijn er ook andere douchevloeren mogelijk. Geba werkt voornamelijk met douchevloeren van Xenz en Sealskin, twee Nederlandse merken die zich al decennia lang specialiseren in badkamers.
 

Ja, ik heb interesse in douchevloeren!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe douchevloer? Kom eens langs bij onze showroom om inspiratie op te doen! Wij zijn gevestigd in het Gelderse Nijkerkerveen, gelegen ten noorden van knooppunt Hoevelaken. Bent u momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen, neem dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 
 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl