Xenz bad en douche

Als de sanitair specialist van de regio Amersfoort hechten we bij Geba veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij leveren. We werken dan ook uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Een van die leveranciers is het Nederlandse topmerk Xenz.

Waarom Xenz?

In 1976 richtte Willem ter Meer zijn bedrijfje ‘De Badkuipdokter’ in Ermelo op. Die onderneming groeide uiteindelijk uit tot het succesvolle bedrijf Xenz, dat zich onderscheidt vanwege een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van sanitair. 

Xenz is onze huisleverancier op het gebied van onder andere baden, whirlpoolbaden, douchecabines en douchevloeren. Het maakt niet uit of u nu een kleine of een grote badkamer heeft, dit merk ontwerpt en produceert schitterende blikvangers voor elke badkamer. Modern, industrieel, klassiek of landelijk, neutraal of juist kleurrijk. Het kan allemaal bij Xenz!

Ja, ik heb interesse in Xenz bad en douche producten!

Bekijk het Xenz assortiment online of kom langs bij de GEBA showroom in Nijkerkerveen (tussen Amersfoort, Nijkerk en Hoevelaken) om inspiratie op te doen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een deskundig advies op maat of een vrijblijvende offerte. Onze sanitair specialisten staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl