Bad-douche in 1 dag

Wilt u uw bad laten vervangen door een douche? Dan bent u bij GEBA aan het juiste adres. Afhankelijk van uw huidige situatie en uw wensen kunnen wij deze verbouwing in wellicht in slechts 1 dag voor u uitvoeren!

Waarom uw bad vervangen door een douche?

Een bad is voor veel mensen een grote wens. Maar het is niet altijd even praktisch. Er kunnen verschillende redenen zijn om uw bad door een douche te laten vervangen:

  • Het in- en uit het bad stappen wordt lastiger vanwege fysieke beperkingen;
  • U heeft behoefte aan een grotere douche met bijvoorbeeld een opklapbaar douchezitje;
  • Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van het bad dat u nu heeft;
  • U wilt graag meer ruimte in de badkamer.

Hoeveel tijd neemt een bad naar douche renovatie in beslag?

U wilt uw bad laten vervangen door een douche, maar wat u betreft hoeft niet de hele badkamer aangepakt te worden? Dan kan GEBA zorgen voor een snelle verbouwing zonder al te veel hak- en breekwerk. Hoe veel tijd de werkzaamheden precies in beslag nemen, is afhankelijk van hoeveel er gesloopt moet worden en in hoeverre er leidingen verlegd moeten worden. Als het een beetje meezit, kunnen we al in 1 dag klaar zijn.

Ja, ik heb interesse in een bad naar douche in 1 dag!

Neem gerust contact op met GEBA voor meer informatie over de mogelijkheden van een bad naar douche renovatie in 1 dag. We komen graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken en voor u een vrijblijvende offerte op maat op te stellen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl