Douchezittingen

Wanneer u slecht ter been bent of andere fysieke beperkingen heeft, kunnen dagelijkse activiteiten zoals douchen een enorme uitdaging zijn. Om ervoor te zorgen dat u op een veilige, gemakkelijke en comfortabele manier van uw douche gebruikt kunt blijven maken, biedt GEBA u diverse douchezittingen.  

Hoe werkt een douchezitje?

Een douchezitje wordt vast op de muur gemonteerd waardoor u verzekerd bent van een veilige houding en de mogelijkheid om rustig en comfortabel van uw douche te kunnen genieten.
Na gebruik kan de zitting weer worden opgeklapt. Op die manier neemt deze geen onnodige ruimte in beslag, wat gewenst is wanneer andere mensen de douche staand willen gebruiken. 

Welke soorten douchezittingen zijn er?

Wanneer u een douchezitting wilt laten plaatsen, dan heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Ten eerste zijn er ergonomische douchezittingen, leverbaar met of zonder armsteunen en rugleuning. U kunt kiezen voor zachte douchezittingen en verkorte douchezittingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een hulppootset voor douchezittingen. Heeft u behoefte aan meer ondersteuning tijdens het douchen of uw toiletbezoeken? Daarvoor leveren wij diverse wand- en douchebeugels

Voor comfort sanitair werken we bij GEBA uitsluitend met betrouwbare merken, waaronder Handicare, Geesa en Provex.

Ja, ik heb interesse in douchezittingen!

Kom gerust eens langs bij onze showroom in Nijkerkerveen. Hier kunt u op uw gemak de vele mogelijkheden op het gebied van douchezittingen bekijken. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl