Instapbad

Voor veel mensen is een het nemen van een bad een dagelijks ritueel. Maar als u ouder wordt, kost dat vaak meer moeite. U vindt het lastig om na uw bad weer overeind te komen, of bent bang dat u uitglijdt. Gelukkig is dit relatief eenvoudig op te lossen door de plaatsing van een instapbad. Als dé badkamer specialist van de Veluwe vertelt GEBA u hier graag wat meer over.

Waarom een instapbad?

Het bevestigen van wand- of douchebeugels kan veel schelen, maar is niet altijd voldoende. Een instapbad biedt dan uitkomst. Een ingrijpende badkamer renovatie kan iets zijn om tegenop te zien. Dat begrijpen we bij GEBA maar al te goed. Wellicht denkt u: waarom slopen wat nog goed en prima bruikbaar is? Gelukkig is het vaak helemaal niet nodig om een complete verbouwing uit te voeren. Wij bieden namelijk zeer laagdrempelige badoplossingen, waarbij uw bestaande bad wordt vervangen door een nieuw bad met een deurtje erin. Deze vervanging kan in de meeste situaties in slechts één dag worden uitgevoerd.

Ja, ik heb interesse in een instapbad!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een instapbad te laten plaatsen? U bent van harte welkom bij onze showroom in Nijkerkerveen, waar u onze verschillende modellen kunt bekijken. Ook kunnen onze experts u hier van een gedegen advies kunnen voorzien. Uiteraard kunt u ook ons ook even bellen of mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. GEBA is u graag van dienst! 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl