Wand/douche beugel

GEBA is dé specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet. Wij bieden u verschillende aanpassingen om zo lang en comfortabel mogelijk gebruik te blijven maken van uw sanitaire voorzieningen. Zo leveren wij een ruim assortiment met wand/douchebeugels.

Welke wand/douchebeugels zijn er mogelijk?

Bij GEBA hebben we voor elke situatie en elke behoefte de juiste hulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan wandbeugels, toiletbeugels, rugsteunen en transfer mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse douchezittingen

Voor de levering en montage van wand-, douche- en toiletbeugels werkt GEBA uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals Handicare, Geesa en Provex.

Ik ben op zoek naar toiletbeugels, welke zijn geschikt voor mij?

Een toiletbeugel biedt u een stevige steun tijdens uw toiletbezoek en maakt het makkelijker om op het toilet te gaan zitten en weer op te staan. Onze toiletbeugels zijn ook geschikt om tegenaan te leunen tijdens het omkleden. U kunt kiezen voor vaste toiletbeugels, maar ook opklapbare toiletbeugels behoren tot de mogelijkheden. Deze laatste variant vergrendelt automatisch wanneer deze wordt opgeklapt, waarna de beugel gebruikt kan worden om staand te plassen of het toilet schoon te maken. 

 

Ja, ik heb interesse in wand- en/of douchebeugels!

U bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom, waar u een aantal badkamers kunt bekijken die voorzien zijn van diverse aanpassingen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neemt u dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl