Douchesets

Bent u op zoek naar een nieuwe doucheset? Bij GEBA vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Voor douchesets en douchesystemen werken wij uitsluitend met topmerken zoals Grohe en Xenz. 

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van douchesets?

Er gaat niets boven een verfrissende douche om wakker te worden of een ontspannende douche voor het slapen gaan. Maar dat vereist natuurlijk wel een aangename douchestraal. En dat is iets heel persoonlijks. Waar de een de voorkeur geeft aan een zachte straal, kiest de ander liever voor een wat hardere straal. U kunt uiteraard zelf kiezen welke douche het beste bij u past. Zo kunt u kiezen voor een:

  • Inbouwdouche
  • Opbouw douchesysteem
  • Losse doucheset en handdouche

Gebruik de Grohe douche keuzehulp om uit te vinden welke doucheset het beste bij u past!

Welke douchesets leveren jullie?

GEBA biedt luxe douches en douchesystemen van Grohe. Deze maken het mogelijk om uw huidige douche te vervangen door een nieuw exemplaar, zonder dat u uw badkamer hoeft te verbouwen. Dat scheelt een hoop geld en gedoe! Verder leveren wij innovatieve douchesystemen van het het Nederlandse merk Xenz. Met Grohe en Xenz bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product waar u jarenlang plezier van heeft!

Ja, ik heb interesse in douchesets!

Wilt u meer weten over onze douchesets? Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Nijkerkerveen. Hier kunt u op uw gemak de vele mogelijkheden bekijken. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neemt u dan even contact op met GEBA voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl