Onderdelen sanitair

Zijn er specifieke onderdelen aan uw sanitaire voorzieningen die aan vervanging toe zijn? Ook daarvoor kunt u terecht bij GEBA in Nijkerkerveen! Wij leveren alle denkbare sanitair onderdelen, zoals kranen en douchesets, badmeubelen en douchewanden.

Welke merken?

GEBA levert onderdelen van de volgende merken:

Grohe - Hansgrohe - Kludi - Hotbath - Thebalux - PrimabadVan Heck - HSK - Sealskin - Novellini – Vissani - Sphinx - Villeroy & Boch - Keramag - Cleopatra - Wisa

Verder leveren wij ook universele kunststof sluitstrips, welke onderaan de douchedeur bevestigd kunnen worden. 

U kunt met het te vervangen onderdeel langskomen bij onze badkamer showroom in Nijkerkerveen, maar het is ook mogelijk om producten online te bestellen. In dat geval vragen wij u een foto te maken van het product of het onderdeel dat u nodigt heeft, en deze te mailen naar klantenservice@geba-install.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien gewenst kunnen wij de onderdelen ook bij u thuis komen vervangen. 

Ja, ik heb interesse in sanitair onderdelen!

Wilt u meer weten over sanitair onderdelen of heeft u behoefte aan een deskundig advies? Neemt u dan contact op met GEBA, dé sanitair specialist van Gelderland!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl