Douche WC met geurzuivering

GEBA is dé sanitair specialist van Nijkerkerveen en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met de Geberit douche WC’s met geurzuivering. Voor een optimaal comfort en nog meer hygiëne!

Waarom een Geberit douche WC met geurzuivering?

Geberit biedt u een ruim assortiment met innovatieve douche WC’s die uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal reinigen. Eén druk op de knop, en u ervaart een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Daarbij profiteert u met Geberit van een optimaal gebruiksgemak; u kunt uw douche WC eenvoudig bedienen via een overzichtelijk bedieningspaneel.

Een Geberit douche WC is bijzonder eenvoudig te reinigen. Ook het onderhoud is zeer beperkt en kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Mocht u desondanks ooit problemen ervaren met uw douche WC, dan staan de specialisten van GEBA altijd voor u klaar.

Wat is er nodig voor de installatie van een douche WC?

Voor de installatie van een Geberit douche WC is alleen maar een waterleiding en elektra-aansluiting nodig. En deze zijn standaard al in elke toiletruimte en badkamer aanwezig. GEBA kan uw normale toilet heel snel en gemakkelijk ombouwen tot een waar wellness toilet. De aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de bevestiging voor montage aan de wand worden netjes en onzichtbaar weggewerkt.

Ja, ik heb interesse in een douche WC met geurzuivering!

Wilt u graag meer weten met betrekking tot de verschillende modellen of de voordelen van een Geberit douche WC? Of heeft u behoefte aan een douche WC advies op maat? Neemt u dan contact op met GEBA in Nijkerkerveen. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl