Toiletrenovatie

Het toilet mag dan de kleinste ruimte in uw huis zijn, het is wel de plek waar u meerdere keren per dag komt. U mag daar dus best wel hoge eisen aan stellen! U zult zich ongetwijfeld gaan ergeren aan een toilet dat niet naar wens is. Bovendien zult u meerdere keren per dag met die ergernissen geconfronteerd worden. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig, want vaak kunt u al met enkele simpele aanpassingen een groot verschil realiseren. GEBA in Nijkerkerveen kan u hierbij helpen!

Wat zijn de mogelijkheden van een toiletrenovatie?

U kunt ervoor kiezen om alleen het toilet zelf of het kraantje te vervangen, maar ook een algehele toiletrenovatie behoort tot de mogelijkheden. Voor een bedrag vanaf €2.995,- (inclusief montage) heeft u al een volledig vernieuwd toilet! Kom gerust eens langs bij onze showroom om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld een nieuw fonteintje, een originele toiletzitting of andere wand- en vloertegels.

Ja, ik heb interesse in een toiletrenovatie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot toiletrenovatie? Of wilt u graag direct een afspraak maken zodat wij een vrijblijvende toiletrenovatie offerte voor u kunnen opstellen? Neemt u dan contact op met GEBA! Wij zijn gevestigd in Nijkerkerveen en tevens werkzaam in o.a. Amersfoort, Putten, Ermelo, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes en Baarn.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl