Toiletzittingen

De meeste mensen denken niet echt veel na bij hoeveel tijd zij op het toilet doorbrengen. Feit blijft wel dat het de plek is waar we meerdere malen per dag terugkomen. Dus zelfs als u geen ‘zittenblijver’ bent, is het de moeite waard om eens wat aandacht te besteden aan uw toiletzitting. Waarom zou u immers genoegen nemen met een oncomfortabele, niet passende of simpelweg kwalitatief slechte toiletzitting?

Onze Pressalit toiletzittingen

GEBA werkt uitsluitend met Pressalit toiletzittingen. Met dit kwaliteitsmerk bent u verzekerd van minimalistisch, origineel Deens design. Wat veel van onze klanten overtuigt om voor Pressalit te kiezen, zijn de soft close toiletzittingen. De soft close functie zorgt dat uw toiletzitting langzaam op het toiletcloset neer daalt. Zodra u soft close toiletzittingen uitgeprobeerd hebt, kunt en wilt u nooit meer zonder. Dan is het gedaan met de luide knallen wanneer uw kinderen de toiletzitting weer eens laten vallen. Met Pressalit soft close toiletzittingen creëert u een kalme luxe in uw dagelijks leven.

 

Ja, ik heb interesse in Pressalit toiletzittingen!

Wilt u weten welke toiletzitting het beste bij u past? Bekijk het actuele aanbod op de Pressalit website of kom langs bij onze showroom in Nijkerkerveen! Onze sanitair specialisten laten u graag de vele mogelijkheden zien. Zij kunnen u vanzelfsprekend ook van een deskundig advies voorzien op het gebied van toiletrenovaties.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl