Betonlook

Betonlook tegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd door betonvloeren. Hierbij kunt u denken aan een ‘nieuwe’ betonvloer waarbij de glansvegen van het aansmeren nog zichtbaar zijn, maar ook aan een verweerde betonvloer die er vervallen en verkleurd uitziet.

Voor welke toepassingen worden betonlook tegels gebruikt?

Betonlook tegels zijn de ideale oplossing voor wie graag de stoere look en feel van een betonnen vloer wil, maar dan zonder de nadelen. In tegenstelling tot echte betonnen vloeren trekken betonlook tegels namelijk geen stof aan en zijn ze makkelijker schoon te maken. 

Wat zijn de voordelen van betonlook tegels?

Betonlook tegels geven elke ruimte een robuuste uitstraling en zijn bij uitstek geschikt voor mensen die houden van een industriële interieurstijl. Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren: veelal in grijstinten, maar ook in beige of bruine tinten behoren tot de mogelijkheden. Ook op het gebied van afmetingen en structuren kan volop gevarieerd worden.

Betonlook tegels kopen

Wilt u graag inspiratie opdoen op het gebied van betonlook tegels? U bent van harte welkom bij de showroom van GEBA in Nijkerkerveen. Hier kunt u al onze betonlook tegels op uw gemak bewonderen. Ook kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies. We hopen u snel te mogen verwelkomen! 

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl