Natuursteenlook

Natuursteenlook tegels zijn stoere keramische tegels die eruitzien als natuursteen, maar veel makkelijker in onderhoud zijn. Als specialist op het gebied van wand- en vloertegels vertelt GEBA u graag meer over de mogelijkheden.

Voor welke toepassingen worden natuursteenlook tegels gebruikt?

Natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleurtinten en zorgen voor een warme uitstraling in uw badkamer interieur. Dit type tegels is echter ook zeer geschikt voor het toilet, de gang of de keuken. 

De voordelen van natuursteenlook tegels

Een nadeel van echte natuurstenen tegels is dat ze na verloop van tijd kunnen verkleuren. Keramische tegels met een natuursteenlook daarentegen, zullen altijd hun kleur behouden. 

Natuursteenlook tegels worden vervaardigd uit natuurproducten en onder hoge temperaturen gebakken, waardoor ze extreem goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Ze zijn zo goed als ongevoelig voor krassen, vuil- en waterafstotend. Daarnaast zijn veel uitvoeringen voorzien van een ruwe (antislip) toplaag. Ook schimmels krijgen geen kans, wat natuurlijk een belangrijke eigenschap is voor een badkamertegel.

Natuursteenlook tegels kopen

Bent u zich aan het oriënteren op natuursteenlook tegels? Komt u dan eens langs bij de showroom van GEBA in Nijkerkerveen (nabij Hoevelaken). Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van natuursteenlook tegels. 

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl