Kraan en douche

Zijn uw kranen of douchekop aan vervanging toe? Dan bent u bij Geba Sanitair aan het juiste adres. Op deze pagina geven we een korte toelichting van de kranen en douches die wij leveren. Hiervoor werken wij uitsluitend samen met de merken XenzGrohe en Hansgrohe.

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn kranen die verwerkt kunnen worden in de muur. Deze kranen worden voornamelijk in douches gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld een regendouche set. Het is echter ook mogelijk deze kranen boven de wastafel of in de keuken te gebruiken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Keukenkranen

Uw keukenkraan is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. We raden u dan ook aan om u goed te laten voorlichten als u een nieuwe keukenkraan wilt aanschaffen. Wij leveren keukenkranen in allerlei uitvoeringen en prijsklassen en helpen u graag met een gedegen advies. 

Fonteinkranen

Fonteinkranen zijn (doorgaans compacte) koudwaterkranen die meestal worden gebruikt voor het fonteintje in het toilet. Vaak hebben deze kranen een vaste uitloop, maar ze zijn ook verkrijgbaar met een hoge draaibare uitloop. Geba Sanitair biedt keus uit diverse uitvoeringen, modellen en prijsklassen. 

Wastafelkranen

Wastafelkranen zijn er in allerlei uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten als u een nieuwe wastafelkraan wilt aanschaffen. Ten eerste adviseren we om vooraf de diameter van de wasbak of waskom op te meten. De uitloop vanaf de kraan mag niet verder dan 1 centimeter ten opzichte van de afvoer zijn verwijderd. Bij een waskom moet het water bij voorkeur recht naar beneden stromen. Op die manier voorkomt u dat het water te veel spettert.

Douchesets

Bij Geba Sanitair werken we voornamelijk met Grohe douchesets en douchesystemen. Deze maken het namelijk mogelijk om uw huidige douche te vervangen voor een nieuwe, zonder dat er een complete badkamer renovatie nodig is. Dit bespaart niet alleen een hoop geld, maar ook overlast.

Thermostaatkranen

Een thermostaatkraan is een onmisbaar onderdeel van elke moderne woning. De functie van een thermostaatkraan is om het water exact op de door u ingestelde temperatuur te houden, zelfs als iemand anders in huis water gebruikt. Veilig, betrouwbaar en waterbesparend, voor een optimaal doucheplezier.

Ja, ik heb interesse in kranen en douches!

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze kranen en douchesets? Neemt u gerust contact  met ons op voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. Geba Sanitair is gevestigd in Nijkerkerveen en werkzaam in provincie Gelderland en Utrecht.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl