Wand- en Vloertegels

Nieuwe vloertegels en/of wandtegels geven elke ruimte een compleet nieuwe uitstraling! Het maakt niet uit of u nu van plan bent uw badkamer geheel te renoveren, een toiletrenovatie op de planning heeft staan of liever eerst wat inspiratie op wilt doen. Bij Geba Sanitair in Nijkerkerveen bent u aan het goede adres!

Ons assortiment wand- en vloertegels

Geba Sanitair levert een zeer uitgebreid assortiment wand- en vloertegels, in alle denkbare uitvoeringen. Bij ons heeft u de keus uit een breed assortiment van bekende Nederlandse merken zoals Mosa en Sphinx, maar wij leveren uiteraard ook verschillende Spaanse, Italiaanse en Portugese tegelmerken. Kortom, er is voor ieder wat wils te vinden! U kunt ook bij ons terecht voor een deskundig advies op maat met betrekking tot de juiste wand- en/of vloertegels.

Ja, ik heb interesse in wand- en vloertegels!

Bekijk een impressie van ons aanbod online of kom langs bij onze showroom in Nijkerkerveen. Hier kunt u het aanbod op uw gemak van dichtbij bewonderen en inspiratie opdoen. Voor uw badkamer, uw toilet, uw keuken of uw hal. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via nummer 033-257177.

Showroom Geba Sanitair
Talmastraat 14
3864 DE Nijkerkerveen

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl