Steenstrips

Steenstrips zijn speciale tegels, veelal met een grove, onregelmatige structuur, die als puzzelstukjes op een wand kunnen worden aangebracht. Ze zijn in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar en fungeren als een stijlvolle blikvanger in uw interieur. 

Voor welke toepassingen worden steenstrips gebruikt?

Meestal worden alleen gedeeltes van muren van steenstrips voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld een effen wand voorzien van een brede steenstrip-rand, om het geheel wat interessanter te maken. Steenstrips zijn ook erg populair in de keuken, voor de ruimte boven het aanrecht. Maar het is uiteraard ook mogelijk om er een complete ruimte mee te betegelen. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! 

Wat zijn de voordelen van steenstrips?

Steenstrips worden doorgaans vervaardigd van natuursteen, baksteen, keramiek of kunststeen. Ze zijn vrij dun en heel gemakkelijk te verwerken. De geringe dikte zorgt ervoor dat nauwelijks hoeft in te leveren op ruimte. Bovendien hoeven deur- en raamkozijnen doorgaans niet aangepast te worden. De ideale manier om een warme sfeer in uw woning te brengen!

Steenstrips kopen

Bent u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige steenstrips? Komt u dan eens langs bij de showroom van GEBA! Hier kunt u op uw gemak ons complete assortiment steenstrips bezichtigen. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Nijkerkerveen!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl