Onderhoud badkamers

Om zo lang mogelijk plezier te beleven aan uw badkamer, is het juiste onderhoud van essentieel belang. Geba Sanitair helpt u graag op weg met een aantal handige tips over het onderhoud van badkamers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse onderhoudsproducten.​

Tips voor het onderhoud van uw badkamer

  • Zorg dat uw sanitaire ruimtes dagelijks geventileerd worden. Dit is belangrijk om zowel oxidatie als schimmelvorming te voorkomen.
  • Droog uw badkamer dagelijks na gebruik.
  • Gebruik geen agressieve, schurende of chemische schoonmaakmiddelen. 
  • Laat schoonmaakmiddelen nooit te lang te laten intrekken en gebruik ze zeker niet onverdund.
  • Kit- en voegwerk in het natte gedeelte van de badkamer kan snel vies worden door onder andere shampoo- en zeepresten en huidvetten. Gebruik geen anti-kalkmiddel voor het reinigen van de voegen; dit kan het voegwerk beschadigen. Wij adviseren onze Sanitiem Sanitair Totaalreiniger. Het is aan te raden eens in de zoveel tijd het kit- en voegwerk te controleren of door Geba Sanitair te laten controleren en eventueel te laten vervangen.
  • Houdt uw kranen en douchekop vrij van kalkaanslag met een mild reinigingsmiddel op citroenbasis. Breng het reinigingsmiddel nooit direct op de kraan aan, maar doe het eerst op een doek. Spoel het middel er na het schoonmaken grondig af.
  • Uw douchecabine heeft in bijna alle gevallen een coating die het water eraf laat rollen. Als u het scherm met een agressief middel schoonmaakt, zal deze coating oplossen. Beter is het om douchecabine na gebruik met een trekker te drogen en met een zachte doek op te poetsen. U kunt de cabine eventueel wel schoonmaken met groene zeep.
  • Reinig glaswerk en spiegels met een zachte doek en een klein beetje afwasmiddel, of gebruik onze Sanitiem Glas- en Spiegelreiniger.
  • Bijgaande video laat stapsgewijs zien hoe u een draingoot kunt reinigen. Video bekijken.

Onze reinigings- en onderhoudsproducten

Geba Sanitair biedt een professioneel assortiment met Sanitiem reinigings- en onderhoudsproducten voor uw badkamer en/of toilet. Hierbij kunt u denken aan sanitair totaalreiniger, sanitairglansmiddel, anti-kalk coating, glas- en spiegelreiniger en toilet reservoirblokjes. Vraag Geba Sanitair naar de mogelijkheden. 

Onderhoudsvoorschriften

Klik hier om de onderhoudsvoorschriften te downloaden

Ja, ik wil meer weten over het onderhoud van mijn badkamer!

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot het onderhoud van uw badkamer? Of heeft u interesse in onze Sanitiem reinigings- en onderhoudsproducten? Neem gerust contact op met Geba Sanitair. We zijn u graag van dienst!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl