Sanitair

Waar kan ik inspiratie opdoen voor nieuw sanitair?

Natuurlijk, het is altijd goed om ideeën op te doen door online rond te kijken. Maar de keuzes die u maakt op het gebied van sanitair maakt u voor een langere tijd. Het is dan ook zeker aan te raden om de verschillende mogelijkheden ‘in het echt’ te bekijken. Geba Sanitair beschikt over een ruime, sfeervolle showroom voor wand- en vloertegels en alles op het gebied van badkamers, toiletruimtes en wellness. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Vanzelfsprekend kunnen onze sanitair specialisten u ook van een gedegen advies voorzien.

Wat kost een badkamer?

De kostprijs van een badkamer is daarnaast ook nog sterk afhankelijk van uw wensen. Het beste is om een afspraak te maken in onze showroom om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we een indicatie afgeven.

Ja, ik heb interesse in sanitair!

Ontvangt u graag deskundig sanitair advies en een daarbij horende offerte? Kom dan eens langs bij onze showroom! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, neemt u dan gerust contact op met Geba Sanitair in Nijkerkerveen. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl