Sanitair

Wilt u inspiratie opdoen voor een compleet nieuwe badkamer en/of toilet? Wilt u uw huidige badkamer renoveren en/of opnieuw laten betegelen? Of moeten er sanitaire reparaties worden uitgevoerd? Geba is dé sanitair specialist van Nijkerkerveen en omstreken en is u graag van dienst! 

Waar kan ik inspiratie opdoen voor nieuw sanitair?

Natuurlijk, het is altijd goed om ideeën op te doen door online rond te kijken. Maar de keuzes die u maakt op het gebied van sanitair maakt u voor een langere tijd. Het is dan ook zeker aan te raden om de verschillende mogelijkheden ‘in het echt’ te bekijken. Geba beschikt over een ruime, sfeervolle showroom voor wand- en vloertegels en alles op het gebied van badkamers, toiletruimtes en wellness. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Vanzelfsprekend kunnen onze sanitair specialisten u ook van een gedegen advies voorzien.

Wat kost een badkamer?

In verband met de huidige marktontwikkelingen, waarin prijsverhogingen en materiaaltekorten niet te voorspellen zijn, is het niet mogelijk om momenteel een prijsindicatie te geven. De kostprijs van een badkamer is daarnaast ook nog sterk afhankelijk van uw wensen. Het beste is om een afspraak te maken in onze showroom om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we een indicatie afgeven. Ter voorbereiding kunt u alvast wel uw wensen aangeven in onze badkamerplanner. Hiermede kunt u zelf alvast uw gewenste ontwerp creëren.

Ja, ik heb interesse in sanitair!

Ontvangt u graag deskundig sanitair advies en een daarbij horende offerte? Kom dan eens langs bij onze showroom! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, neemt u dan gerust contact op met Geba in Nijkerkerveen. Onze specialisten zijn u graag van dienst, zowel voor installaties en renovaties als reparaties!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl