Natuursteen

Er zijn tienduizenden verschillende soorten gesteenten die in de natuur voorkomen. Ongeveer de helft daarvan is geschikt voor bouwkundige toepassingen. Populaire soorten natuursteen voor in de badkamer zijn onder andere marmer, graniet, leisteen en kwartsiet. Het mooie aan natuursteen tegels is dat echt elke tegel anders is; dit maakt elke natuurstenen vloer uniek! 

De voordelen van natuursteen tegels

Natuursteen tegels in de badkamer zorgen voor een natuurlijke uitstraling en een warme sfeer. Daarbij zijn ze met vrijwel alle interieurstijlen te combineren. Ook een groot voordeel van natuursteen tegels is dat deze, in tegenstelling tot bijvoorbeeld keramische tegels, helemaal solide zijn; hierdoor vallen beschadigingen minder op. Eveneens goed om te weten is dat natuursteen tegels zeer goed warmte geleiden. Daardoor zijn ze prima geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

Welke afwerkingen zijn er mogelijk?

Natuursteen kan worden behandeld door het te schuren, te polijsten of te zoeten. Voor toepassingen in de badkamer is gepolijst natuursteen doorgaans het meest praktisch, aangezien dit beter bestand is tegen de vorming van kalk. Marmer wordt bij gebruik in de badkamer voorzien van een speciale beschermlaag, omdat het onbehandeld erg gevoelig is voor zuren in bijvoorbeeld cosmeticaproducten.

Natuursteen tegels kopen

GEBA biedt het grootste aanbod natuursteen tegels! Kom gerust eens langs bij onze showroom in Nijkerkerveen. Hier kunt u het complete assortiment natuursteen tegels bezichtigen en een weloverwogen keuze maken. 

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl