Cementtegels

Cementtegels worden gekenmerkt door de vele kleuren en patronen, die uw interieur een leuke retro-uitstraling geven. Zo kunt u kiezen voor cementtegels die zijn geïnspireerd door authentieke Portugese tegels, door betegelde keukenvloeren uit de jaren 70 of door de tegels die men vaak in Turkse badhuizen aantreft. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Voor welke toepassingen worden cementtegels gebruikt?

Cementtegels worden veel toegepast in onder andere badkamers en keukens. U kunt er een volledige ruimte mee betegelen, maar het is ook leuk om er speelse details mee te creëren, bijvoorbeeld door ze tussen gekleurde effen tegels te leggen. 

Wat zijn de voordelen van cementtegels?

Cementtegels worden met de hand gemaakt. In tegenstelling tot keramische tegels, worden ze gedroogd in plaats van gebakken; er wordt gekleurd cement in een vorm gegoten, waarna de tegels onder hoge druk worden geperst. Vervolgens moeten ze een aantal weken uitharden. Om de cementtegels waterbestendig te maken, worden ze geïmpregneerd. Cementtegels zijn zeer duurzaam en praktisch onverslijtbaar; ze kunnen dus generaties lang mee!

Cementtegels kopen

GEBA beschikt over een ruime showroom in Nijkerkerveen, waar u op uw gemak ons complete assortiment cementtegels kunt bezichtigen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl