Mozaïek tegels

De oude Grieken en Romeinen maakten al gebruik van mozaïek tegels. Daarmee creëerden zij schitterende mozaïeken met afbeeldingen in hun villa’s. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat mozaïek tegels vandaag de dag nog steeds worden geassocieerd met luxe. 

De voordelen van mozaïek tegels

Vanwege de kleine stukjes zijn mozaïek tegels bij uitstek geschikt voor het betegelen van ronde vormen, iets wat met standaard vierkante tegels vrijwel niet mogelijk is. Zo kunt u bijvoorbeeld ook badkuipen, wasbakken of gewelfde plafonds versieren met mozaïek. Door de vele mogelijkheden op het gebied van kleur kunt u met mozaïektegels een zeer levendig interieur creëren. Wanneer u mozaïek tegels op de vloer toepast profiteert u van een extra voordeel, namelijk de aanwezigheid van de vele voegen. De juiste voeg-afwerking zorgt voor een antislip effect, wat natuurlijk zeer gewenst is in de badkamer.

Mozaïek tegels kopen

GEBA biedt een ruim assortiment aan kleurrijke mozaïek tegels, waarmee u op een eenvoudige manier een indrukwekkende sfeer aan het interieur van uw badkamer kunt geven. In onze showroom in Nijkerkerveen vindt u ongetwijfeld iets naar uw smaak! Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan met een gedegen advies.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl