Vintage stijl

Wanneer we spreken over vintage stijl tegels, dan hebben we het over nieuwe tegels die worden gekenmerkt door diverse retro elementen. En wat is nu een betere manier om een vintage look en feel in uw interieur te brengen dan door vintage stijl wand- en/of vloertegels te leggen? Hiervoor bent u bij GEBA aan het juiste adres!

De voordelen van vintage tegels

Door vintage stijl tegels te gebruiken profiteert u van nieuwe tegels die vervaardigd zijn uit de beste materialen, geïnspireerd door klassieke patronen. Waarom dan geen échte vintage tegels gebruiken? Wel, zelfs al weet u vintage tegels te vinden die nog in goede staat zijn, oude tegels zijn doorgaans een stuk duurder. Daarbij hebben vintage stijl tegels een aanzienlijk langere levensduur dan tegels die al tientallen jaren oud zijn. Ook zijn ze doorgaans een stuk makkelijker in onderhoud. U heeft de keuze uit vele originele kleuren en patronen, dus er is voor elk interieur een passende tegel te vinden! Sommigen zijn voor alle ruimtes in huis te gebruiken. Er zijn zelfs vorstbestendige vintage tegels voor op het terras te vinden!

Vintage stijl tegels kopen

Stad en land aflopen op zoek naar de mooiste vintage tegels? Dat hoeft niet! Kom gewoon eens langs bij de GEBA showroom in Nijkerkerveen. Hier vindt u het grootste aanbod aan vintage stijl tegels op één plek. 

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl