Handgedecoreerde mediterraans oosterse tegels

De handgedecoreerde mediterrane en oosterse tegels van GEBA zijn de ideale manier om de zomer in huis te halen – het hele jaar door! Wij leveren ambachtelijke wand- en vloertegels uit onder andere Spanje en Portugal. Dit zijn prachtig gedecoreerde cementtegels, stuk voor stuk op traditionele wijze gemaakt. De invloeden van de Moren zijn nog goed zichtbaar in de unieke kleuren en decors.

De voordelen van handgedecoreerde mediterrane en oosterse tegels

Met onze handgedecoreerde tegels kunt u heel eenvoudig, met een minimale investering, een warme en kleurrijke mediterrane of oosterse sfeer in uw sanitaire ruimtes creëren. Er is volop keuze op het gebied van kleuren en patronen, dus er is ook voor uw badkamer of toilet een mooie tegel te vinden. Bovendien kunnen de tegels goed onderling gecombineerd worden voor een uniek en speels effect.

Handgedecoreerde tegels kopen

GEBA biedt een indrukwekkend assortiment aan handgedecoreerde mediterrane en oosterse tegels, welke te bezichtigen zijn in onze ruime showroom in Nijkerkerveen. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een deskundig advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl