Keramisch (houtlook)

Keramisch parket wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo verwonderlijk; deze tegels bieden u de charme van een echte houten vloer, met de onderhoudsvriendelijke voordelen van een keramische vloer.

Voor welke toepassingen wordt keramisch parket gebruikt?

Keramische parket tegels zijn zeer populair als vloertegels voor de badkamer, maar ze kunnen in feite in elke ruimte van het huis worden toegepast. Het is tevens mogelijk om wanden (gedeeltelijk) met keramisch parket te bekleden. 

De voordelen van keramisch parket

Moderne keramische parketvloeren zijn vrijwel niet meer van een echte parketvloer te onderscheiden, zeker wanneer u kiest voor de planken in parketformaat. Ook zijn ze zeer goed te combineren met vloerverwarming. Daarbij is een keramische parketvloer slijt- en krasvast; zelfs na jarenlang intensief gebruik zal een keramische parketvloer er nog mooier uitzien dan een echte parketvloer. Wat betreft het onderhoud is keramisch parket veel makkelijker, minder tijdrovend en minder kostbaar. In tegenstelling tot bij een parketvloer is schuren, impregneren, lakken, oliën of waxen niet nodig. 

Keramisch parket kopen

Pas wanneer u keramische parketvloeren met eigen ogen kunt bekijken, krijgt u de beste indruk van wat er allemaal mogelijk is. GEBA nodigt u dan ook graag uit om langs te komen bij de showroom in Nijkerkerveen, waar u op uw gemak inspiratie kunt opdoen. Daarbij staan onze tegelspecialisten voor u klaar om u van een deskundig advies te voorzien.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl