Oud-Hollands

GEBA is dé tegelspecialist van de regio Utrecht en Gelderland. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van wand- en vloertegels, met keuze uit onder andere natuursteen tegels en cementtegels. Ook voor oud-Hollandse wand- en vloertegels bent u bij GEBA aan het juiste adres.

De voordelen van onze Oud-Hollandse tegels

De oud-Hollandse wand- en vloertegels van GEBA bieden u de mogelijkheid om een typisch oud-Hollandse keuken of badkamer te realiseren. De tegels zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen, kleuren en ontwerpen. Ook wie graag een interieur in retro of vintage stijl wil, zal ongetwijfeld iets moois kunnen vinden in deze unieke collectie. Het is tevens mogelijk om speciale decor tegels via ons te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de tegels met de schattige varkentjes zoals op de foto’s. Een prachtige aanwinst voor bijvoorbeeld uw nieuwe keuken!

Oud-Hollandse tegels kopen

Bent u helemaal verliefd geworden op een van onze oud-Hollandse tegels? Loop gerust eens binnen bij de GEBA showroom in Nijkerkerveen om ons complete assortiment oud-Hollandse wand & vloertegels te bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl