Outdoortegels

Naast een indrukwekkende collectie met wand- en vloertegels voor binnen vindt u bij GEBA ook een ruim assortiment aan outdoor wand- en vloertegels. Zo hebben wij mooie keramische tegels met natuursteen- of houtstructuren, welke speciaal zijn ontwikkeld voor buitengebruik.

De voordelen van outdoor tegels

Onze outdoor tegels zijn praktisch, duurzaam en eenvoudig in ouderhoud. Ze zijn hygiënisch, hebben kleurvaste eigenschappen en zijn optimaal bestand tegen vorst, schimmel, chloor, zout en zuur. Bovendien zijn sterker en dunner dan echte betonnen tegels of natuursteen tegels. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar outdoor tegels voor uw tuin, (dak)terras, veranda of balkon; in ons ruime assortiment vindt u voor elke toepassing een geschikte tegel.

Outdoor tegels kopen

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden op het gebied van outdoor tegels is het wel zo fijn als u van alle kanten kunt bekijken. We nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij onze showroom in Nijkerkerveen (nabij knooppunt Hoevelaken). Hier kunt u in alle rust ons complete aanbod wand- en vloertegels bewonderen. Indien gewenst kunnen onze specialisten u tevens van een gedegen advies op maat voorzien. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl