PanelWood

De mooie warme uitstraling van hout is onmiskenbaar. Wilt u ook graag de karakteristieke look en feel van echt hout in uw interieur brengen? GEBA laat u graag kennismaken met de collectie 3D massief houten wandbekleding van PanelWood. 

De voordelen van PanelWood tegels

De houttegels van het merk PanelWood zijn stuk voor stuk vervaardigd van echt hout. Ze zijn massief en zorgvuldig behandeld met een speciale UB-uitgeharde hardwax. Dankzij de uitstekende vochtwerende en vuilafstotende eigenschappen kunnen PanelWood tegels vrijwel overal worden toegepast. Zo kunt u ze gebruiken voor het realiseren van decoratieve wandbekleding of een accentmuurtje, bijvoorbeeld achter uw televisie of rondom de open haard. De houten wandbekleding is echter ook uitstekend toe te passen in vochtige ruimtes, zoals de keuken en de badkamer. Met PanelWood tegels profiteert u van kwalitatief hoogwaardig hout dat u eenvoudig zelf kunt aanbrengen om een bijzonder exclusieve look te creëren. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

PanelWood tegels kopen

Heeft u interesse in massief houten wandbekleding? Kom vooral eens langs bij de GEBA showroom in Nijkerkerveen om inspiratie op te doen en vraag naar onze PanelWood tegels. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl