Winckelmans

Als specialist op het gebied van wand- en vloertegels laat GEBA u graag kennismaken met de schitterende collectie wand- en vloertegels van Winckelmans. Dit in Frankrijk gevestigde familiebedrijf specialiseert zich al sinds 1894 in het ontwerpen en produceren van schitterende wand- en vloertegels, met een ruime keuze in kleuren en patronen. Het merk is erin geslaagd om een mooie balans te vinden tussen respect voor traditie en moderne productietechnieken.

De voordelen van Winckelmans wand- en vloertegels

De dubbelhard gebakken tegels van Winckelmans zijn bijzonder duurzaam en veelzijdig, en daardoor nagenoeg overal toepasbaar. De meeste tegels hebben afmetingen van 5 x 5 cm en 10 x 10 centimeter, maar er zijn ook alternatieve maatvoeringen verkrijgbaar. Dankzij het ruime assortiment aan kleuren en patronen kunt u met deze wand- en vloertegels een breed scala aan stijlen realiseren.

Neem ook eens een kijkje in onze collectie handgedecoreerde mediterrane en oosterse tegels!

Winckelmans tegels kopen

Het is zelfs mogelijk om wand- en vloertegels naar eigen wens te laten maken. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie! Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze ruime showroom in Nijkerkerveen. Hier kunt u zich laten inspireren door de vele mogelijkheden en de onze Winckelmans tegels van dichtbij bewonderen. 

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten! 

© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl