Toiletruimtes

Zijn een of meerdere elementen in uw toiletruimte aan vervanging toe? Of heeft u misschien zelfs een complete toiletrenovatie op de planning staan? Dan bent u bij Geba Sanitair in Nijkerkerveen aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis om de kleinste ruimte van het huis een nieuwe uitstraling te geven.  

 

Ons toiletruimte assortiment

Als specialist op het gebied van sanitair levert Geba Sanitair een uitgebreid assortiment met alles dat u nodig heeft om een functionele, comfortabele én stijlvolle toiletruimte te realiseren. Hierbij kunt u denken aan:

 

 • Toiletzittingen
  Er is wat ons betreft geen enkele reden waarom een toilet niet comfortabel zou mogen zijn. We maken er immers dagelijks meerdere keren gebruik van! Wij werken uitsluitend met de toiletzittingen van Pressalit, welke in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. 
 • Douche WC’s
  Wanneer u behoefte heeft aan meer comfort en hygiëne, dan is een douche WC echt het overwegen waard. Bij Geba Sanitair hebben we van het bekende merk Geberit diverse douche WC’s met geurzuivering. Het enige dat er nodig is om uw huidige toilet te vervangen door een douche WC, zijn een waterleiding en elektra-aansluiting. 
 • Toiletmeubelen
  Bent u op zoek naar waskommen, fonteinkranen, kastjes, spiegels, verlichting of handdoekhouders die speciaal zijn ontworpen voor toiletruimtes? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in de collectie Thebalux toiletmeubelen
 • Accessoires
  Uw toiletruimte is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. De collecties van LoooX en Geesa bevatten naast accessoires voor de badkamer ook volop producten voor uw toiletruimte. Hierbij kunt u denken aan planchetten, kastjes, waskommen, verlichting, spiegels, zeepdispensers, toiletrol- en reserverolhouders en toiletborstelhouders. 
 • Wand- en vloertegels
  Voor wie de toiletruimte echt grondig wil aanpakken, bieden wij volop keus uit wand- en vloertegels in alle denkbare afmetingen en kleuren. Van vintage stijl tegels tot cementtegels, het is allemaal mogelijk. 

 

Ja, ik heb interesse in toiletruimtes!

Tijdens een bezoek aan de Geba Sanitair showroom in Nijkerkerveen kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen op het gebied van toiletruimtes. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor meer informatie of een persoonlijk advies. We helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:00 uur
In juli op maandag gesloten.
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl