Plafonds

Een ruimte is pas écht af wanneer het plafond netjes is afgewerkt. Uw badkamer is daar geen uitzondering op! Geba in Nijkerkerveen is officieel dealer van Luxalon® plafonds en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. ​

Waarom Luxalon® plafonds?

Met een Luxalon® plafond geeft u uw badkamer een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit ruim 44 verschillende kleuren en afwerkingen, dus er is voor elke badkamer en elke interieurstijl een passend plafond te vinden! Bovendien zijn de plafonds bijzonder eenvoudig te (de)monteren. Kiest u voor Luxalon® plafonds, dan bent u verzekerd van een duurzame oplossing en een mooi afgewerkt plafond. Behalve badkamerplafonds levert Luxalon® ook plafonds voor andere ruimtes in uw woning. Hierbij kunt u denken aan woonkamerplafonds, keukenplafonds en buitenplafonds. 

Ja, ik heb interesse in badkamer plafonds!

Heeft u interesse in een stijlvol, vochtbestendig en onderhoudsvrij plafond voor uw badkamer? Neemt u dan contact op met Geba voor meer informatie! Als plafondspecialist van Nijkerkerveen en omstreken vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de unieke eigenschappen van onze Luxalon® plafonds. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe plafonds verzorgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl