Badkamerverwarming

Uw badkamer moet niet alleen praktisch en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook behaaglijk. Dit kunt u realiseren door de juiste badkamerverwarming te laten installeren. Geba Sanitair in Nijkerkerveen informeert u graag over de mogelijkheden.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van badkamerverwarming?

U heeft tegenwoordig verschillende mogelijkheden om uw badkamer aangenaam te verwarmen. Zo kunt u kiezen voor elektrische vloerverwarming, wat eenvoudig onder de badkamervloer kan worden aangelegd. Met elektrische vloerverwarming heeft u nooit meer last van een koude vloer in de badkamer! Bovendien neemt het geen ruimte in beslag, waardoor het een ideale oplossing is voor kleinere badkamers waarin elke bespaarde centimeter mooi is meegenomen. U kunt ook kiezen voor design radiatoren, welke qua stijl en uitstraling perfect aansluiten op het interieur van uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een handdoekradiator die niet alleen de badkamer zelf verwarmt maar ook voor lekker warme handdoeken zorgt.

Elektrische vloerverwarming

Bent u het zat om steeds maar weer geconfronteerd te worden met een koude badkamervloer? Dan is elektrische vloerverwarming zeker het overwegen waard. Als dé sanitair specialist van de regio Amersfoort vertelt Geba Sanitair u graag meer over de werking en voordelen van elektrische vloerverwarming in de badkamer.

Geba Sanitair werkt op het gebied van elektrische vloerverwarming samen met Magnum Heating. MAGNUM vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem.

Design radiatoren

In de badkamer staat comfort voorop. Niemand wast zich immers graag in een koude badkamer! Overweegt u de aanschaf van nieuwe badkamer radiatoren? In Gelderland en Utrecht is Geba Sanitair dé expert op het gebied van design radiatoren voor onder andere sanitaire ruimtes. Wij laten u graag kennismaken met de voordelen van Vasco designradiatoren.

Ja, ik heb interesse in badkamerverwarming!

Welke badkamerverwarming in uw situatie de beste oplossing is kunnen we samen met u bepalen. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Nijkerkerveen, gelegen tussen Nijkerk, Hoevelaken en Amersfoort. Hier kunnen we u alle mogelijkheden laten zien en u adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw badkamer. 
 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl