Bad en Douche

Douchevloeren

Wanneer u uw badkamer gaat renoveren, dan denkt u wellicht eerst aan uw badkamermeubel, uw bad en uw toilet. Echter is het ook raadzaam om aandacht te besteden aan uw douchevloer. Geba Sanitair laat u graag zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op dit gebied.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe douchevloer? Kom eens langs bij onze showroom om inspiratie op te doen! Wij zijn gevestigd in het Gelderse Nijkerkerveen, gelegen ten noorden van knooppunt Hoevelaken. Bent u momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen, neem dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Xenz bad en douche

Als de sanitair specialist van de regio Amersfoort hechten we bij Geba Sanitair veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij leveren. We werken dan ook uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Een van die leveranciers is het Nederlandse topmerk Xenz.

Bekijk het Xenz assortiment online of kom langs bij de Geba Sanitair showroom in Nijkerkerveen (tussen Amersfoort, Nijkerk en Hoevelaken) om inspiratie op te doen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een deskundig advies op maat of een vrijblijvende offerte. Onze sanitair specialisten staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl