Keramiek

Keramiek is zonder twijfel het meest voorkomende materiaal in badkamers. Dat is niet zo verwonderlijk, want het biedt tal van praktische voordelen en is bovendien in elke badkamerstijl te integreren. Geba Sanitair vertelt u graag meer over de voordelen van keramiek in de badkamer, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen. 

 

Wat zijn de voordelen van keramiek in de badkamer?

Keramiek in de badkamer is:

 

 • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
  De gladde, niet-poreuze structuur van keramiek zorgt dat er geen vocht en vuil in het materiaal kunnen trekken. Dit maakt het de meest hygiënische oplossing voor badkamers. Keramiek is heel makkelijk schoon te maken en dus ook zeer onderhoudsvriendelijk.
 • Kras-, slijt- en kleurvast 
  Keramiek wordt bij hoge temperaturen gebakken. Dit maakt het zeer sterk en uitermate bestendig tegen krassen en slijtage. Bovendien is keramiek, in tegenstelling tot de meeste alternatieve materialen, niet gevoelig voor UV-straling. De oorspronkelijke kleur van uw keramische tegels en keramisch sanitair blijft zelfs na jaren intensief gebruik behouden. 
 • Hittebestendig
  Keramiek is een zeer hittebestendig materiaal dat in staat is om warmte goed te geleiden. Keramische vloertegels zijn dan ook uitstekend geschikt voor badkamers met (elektrische) vloerverwarming.
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
  Voor de productie van keramiek worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt, dus het is een milieuvriendelijke optie. En omdat het jarenlang mee gaat, is keramiek de meest duurzame materialen voor sanitair. 
 • Verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren
  Keramische tegels worden na het bakken geglazuurd. Deze glazuurlaag zorgt niet alleen voor een optimale bescherming van de tegel, maar biedt tevens tal van mogelijkheden op het gebied van structuren en kleuren. Ook keramische tegels met betonlook, keramische tegels met natuursteenlook en zelfs houtlook tegels van keramiek behoren tot de mogelijkheden.

Ons keramiek assortiment

Bij Geba Sanitair vindt u om te beginnen een breed assortiment met wand- en vloertegels van keramiek. Daarnaast leveren wij keramische bad en douche elementen zoals wasbakken en waskommen, baden, toiletpotten en bidets. Met keramiek van gerenommeerde merken zoals Villeroy & Boch en Xenz bent u altijd verzekerd van een ruime keus en een hoogwaardige kwaliteit. 

 

Ja, ik heb interesse in keramiek!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van keramiek in de badkamer? Kom dan langs bij de showroom van Geba Sanitair te Nijkerkerveen. Wij staan u uiteraard graag bij met een deskundig en persoonlijk advies. Indien u vragen heeft maar momenteel niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, aarzel dan niet om even contact op te nemen. We zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar! 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl