Whirlpool baden

Bent u van plan om een bad in uw badkamer te laten plaatsen? Waarom dan niet meteen een whirlpool bad? Hedendaagse badkamers worden immers steeds meer ingericht op relaxen, en een whirlpool bad is een uitstekende manier om te ontspannen in het comfort van uw eigen huis. Geba Sanitair vertelt u hier graag meer over. 

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van whirlpool baden?

Bij Geba Sanitair werken we voornamelijk met de whirlpool baden van Xenz en Sealskin. Deze merken bieden een breed scala aan mogelijkheden voor elk budget! We onderscheiden drie verschillende systemen welke voor whirlpool baden gebruikt worden: een luchtsysteem, een watersysteem en een gecombineerd systeem. Welk systeem voor u het beste geschikt is, hangt af van meerdere factoren. Kom gerust eens langs bij onze showroom; onze specialisten laten u graag zien welke mogelijkheden u heeft. Naast whirlpool baden leveren wij overigens ook andere wellness faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Sunshower?

Stappenplan Whirlpool bad

Wanneer u besluit een whirlpool bad aan te schaffen, dan bekijken we eerst welk bad het beste past bij uw behoeften en de beschikbare ruimte. Vervolgens gaan we kijken welk whirlpoolsysteem ideaal voor u is. Tot slot kunt u naar wens diverse opties en accessoires toevoegen. Uiteraard kan Geba Sanitair u ook van dienst zijn voor de installatie van uw nieuwe whirlpool bad!

Ja, ik heb interesse in een whirlpool bad!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een whirlpool bad in uw eigen badkamer? Kom eens langs bij onze vestiging in Nijkerkerveen, nabij knooppunt Hoevelaken. Hier kunt u op uw gemak de verschillende modellen bekijken. We helpen u graag verder met een gedegen advies op maat!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl