Badmeubelen

GEBA Install B.V. is dé badmeubel specialist van de regio Amersfoort. Wij laten u graag kennismaken met de badmeubelen van topmerken Primabad en Thebalux.​

Primabad badmeubelen

Primabad badmeubelen staan synoniem voor stijl, gebruiksvriendelijkheid en een uitzonderlijk goede kwaliteit. Bij GEBA Install B.V. hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van dit exclusieve merk op voorraad, met badmeubelen voor zowel kleine als ruime badkamers. Heeft u een keuze gemaakt, dan zorgen onze vakkundige monteurs ervoor dat alles netjes wordt geplaatst. U bent verzekerd van een onberispelijke afwerking! Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs. Vraag uw GEBA badkamer specialist naar de mogelijkheden van Primabad badmeubelen of neem een kijkje op de Primabad website.

Thebalux badkamermeubelen

Thebalux biedt een compleet programma fraaie en praktische badkamermeubelen waar u jarenlang plezier van heeft. Met onder andere luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische toiletmeubelen, stelt u eenvoudig uw ideale badkamer samen. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd en zijn stuk voor stuk voorzien van kwaliteitsbeslag. Vraag uw GEBA badkamer specialist naar alle mogelijkheden van Thebalux badmeubelen of doe alvast wat inspiratie op door een kijkje te nemen op de Thebalux website.

Ja, ik heb interesse in badmeubelen!

Bent u op zoek naar een nieuw badmeubel? Kom vooral eens langs bij de showroom van Geba om inspiratie op te doen. Bent u momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Neem gerust contact op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl