Douchewanden

De douche is voor de meeste mensen de uitgelezen plek om zich op te frissen en lekker te ontspannen. Wanneer u uw badkamer onder handen gaat nemen, is het dus zeker de moeite waard om hier wat extra aandacht aan te besteden. Ook voor douchewanden bent u bij Geba Sanitair aan het juiste adres!

Hoe is uw badkamer ingedeeld?

Badkamers kunnen sterk verschillen qua indeling en opbouw. Sommige badkamers hebben een inloopdouche met of zonder douchedeur, bij andere badkamers is de douchevloer middels een douchescherm van de rest van de badkamer gescheiden. Weer andere badkamers zijn uitgerust met een douche-bad combinatie, waar ook allerlei verschillende uitvoeringen van bestaan. Op basis van de indeling van uw badkamer kunnen wij u adviseren over de juiste douchewanden.

Welke soorten douchewanden zijn er?

Geba Sanitair biedt u verschillende soorten douchecabines en douchewanden van de merken Sealskin, HSK, van Rijn en Novellini. Zo kunt u kiezen voor een vrijstaande douchewand, douchewanden voor in een hoek of een glazen douchewand. Kiest u voor een gesloten douchecabine, dan kunt u de douchedeur op maat laten maken. Volledige douchewanden op maat laten maken behoort overigens ook tot de mogelijkheden! 

Mocht u een combinatie hebben van douche en bad, dan kunt u het beste kiezen voor een badscherm. Deze wordt op de rand van uw bad geplaatst, waardoor u geen last hebt van water in uw badkamer als u gebruik maakt van de douche. Badschermen zijn in enkele, twee- of driedelige uitvoering leverbaar. U ziet het, Geba Sanitair heeft voor elke douche en badkamer een oplossing!

Ja, ik heb interesse in douchewanden!

Van een simpele douchewand tot een inbouw- of opbouwdouchebak met een geïntegreerde douchegoot tot een complete douchecabine met alles erop en eraan – het is allemaal mogelijk bij Geba Sanitair! Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om inspiratie op te komen doen bij onze showroom in Nijkerkerveen, nabij Hoevelaken.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl