Geesa accessoires

Een badkamer is pas écht af als alle details kloppen. Dat betekent ook dat u badkamer accessoires nodig hebt die perfect aansluiten op zowel de stijl van uw badkamer als uw persoonlijke behoeften. Bent u op zoek naar badkamer accessoires? Geba Sanitair is dealer van Geesa, een toonaangevende Nederlandse producent van badkameraccessoires. 

Ga naar de Geesa pagina

Waarom Geesa accessoires?

Geesa werd opgericht in 1885 en is dus al meer dan 135 jaar actief op het gebied van badkameraccessoires. Geesa heeft slechts één focus, en dat zijn accessoires. Dit biedt hen de mogelijkheid om volop aandacht te besteden aan elk detail.

Als Nederlandse marktleider in het professionele segment levert het merk aan vele installateurs en badkamerspeciaalzaken. Daarnaast exporteert Geesa naar maar liefst 65 andere landen. De badkameraccessoire series van Geesa staan bekend vanwege de unieke combinatie van een prachtig ontwerp en een functionele toepassing. 

 

Ja, ik heb interesse in Geesa accessoires!

Kom gerust eens langs bij de showroom van Geba Sanitair. Hier kunt u op uw gemak de vele mogelijkheden van Geesa accessoires van dichtbij bekijken. Uiteraard kunt u hier ook deskundig advies in winnen van onze ervaren badkamer specialisten. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl