Looox accessoires

GEBA biedt u een schitterende collectie LoooX accessoires voor de badkamer! Hieronder lichten we kort enkele mogelijkheden van de LoooX Special Collection toe.

LoooX BoX

De strakke, stoere RVS inbouwnissen uit de LoooX BoX serie maken per direct een einde aan die vervelende flessen shampoo op de vloer. Een zegen voor tegelzetter en consument!

Meer info over de LoooX BoX

LoooX Colour BoX

Heeft u behoefte aan meer kleur in de badkamer? Neem dan een kijkje in de LoooX Colour BoX serie. Deze producten zijn leverbaar in een breed scala aan maten en kleuren. Daarbij kunnen ze als inbouwnissen worden toegepast. Niet alleen in de badkamer, maar ook elders in huis.  

Meer info over de LoooX Colour BoX

LoooX Colour Shelf

De LoooX Colour Shelf is een ideale aanvulling in de badkamer. De zwevende elementen zijn ideaal om onder uw badkamerspiegel te plaatsen. Maar ze kunnen ook op diverse andere plekken tussen de tegels worden ingebouwd. 

Meer info over de LoooX Colour Shelf

LoooX Corner Shelf

De LoooX Corner Shelf is speciaal ontworpen om de hoek(en) van uw badkamer te benutten, zodat u altijd voldoende ruimte heeft voor uw douche- en badproducten. De Corner Shelf zorgt voor een stijlvol aanzicht en is perfect te combineren met de reeds bestaande kleurige LoooX inbouwnissen uit de Colour BoX serie.

Meer info over de Looox Corner Shelf

LoooX Closed collection

Geïntegreerde RVS reserverolhouders en inbouw toiletrolhouders en toiletborstelgarnituur. Combineer deze artikelen voor optimaal gemak! We gaan nooit meer stapelen en we spreken af dat we geen piramides meer gaan bouwen van deze toilet­rollen. Goed doordacht en met een stoere uitstraling geven wij de toiletrol de plek waar ze thuis hoort. 

Meer info over de Looox Closed serie

Ja, ik heb interesse in LoooX accessoires!

Kom gerust eens langs bij onze showroom in Nijkerkerveen om de LoooX accessoires van dichtbij te bewonderen. Uiteraard kunnen onze badkamerspecialisten u hier ook van een deskundig advies op maat voorzien.  

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© Geba Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl